Home » Trends, Video

Video SEO: YouTube @ SES 2009

Geschreven door (Liones) op vrijdag 3 april 2009 reacties

Matthew Lui is ‘Lead product manager YouTube Sponsered Videos’. In zijn hoedanigheid focust hij zich op het uitbouwen van het advertentieplatform. Het gaat hierbij om zowel de normale gebruikers als de grote multinationals van deze wereld. Het doel van dit platform is om deze ‘video creators’ de doelgroep te laten bereiken die geintresseerd zijn in hun content, producten of dienstverlening met relevante videos.

Deze video is een opname van zijn presentatie op de Search Engine Strategies 2009 in New York op 24 maart jongsleden. Matthew Lui heeft hiervoor al verschillende projecten binnen YouTube uitgevoerd zoals ‘YouTube for advertising’, ‘Content partnerships and rights management, en ‘Community engagement’.

Gerelateerde berichten:

Be Sociable, Share!

Trefwoorden: , , , , , , , , , , , , ,

Remko Zuiderwijk is tegenwoordig Operationeel Manager bij Liones. Maar naast deze functie is er een liefde voor online projecten die komt uit zijn vorige functie als Projectmanager/Consultant. Vooral op gebieden als conceptontwikkeling, verdienmodellen, social media en usabillity adviseert hij nog dagelijks klanten. Tot slot is hij een van de initiatiefnemers van het weblog Publishr.nl. Vragen? Neem gerust contact op via mijn LinkedIn of mijn Google Profiel
Bekijk meer berichten van