Home » Congres

#eday09: De dag getekend

Geschreven door (Liones) op donderdag 17 september 2009 reacties
#eday09: De dag getekend

Tijdens de presentatie van Nick Bilton zat ik naast een dame die niet zoals alle anderen op de 1e rij een notebook op schoot had, maar een tekenblok en stiften.

Ik moet toegeven dat ik eerst wat vreemd op keek toen ik deze (naar nu blijkt) ‘kunstenaar’ de eeste schetsen zag zetten. Het leek op de krabbels die ik zelf ook vaak op een post-it doe terwijl je bijvoorbeeld aan de telefoon zit. Naar een 20 minuten bleek het zowaar een soort Bob Ross ervaring. Op haar tekenblok verscheen een visuele afspiegeling van de complete keynote. Echt heel stoer!

Na een kleine online zoektocht komt ik uit bij Wilgengebroed. Op Flickr vond ik haar tekeningen van de presentaties op eDay terug. En hieronder zet ik ze even op een rij. Applaus…

(klikken voor vergroting)


Gerelateerde berichten:

Be Sociable, Share!

Trefwoorden: , ,

Remko Zuiderwijk is tegenwoordig Operationeel Manager bij Liones. Maar naast deze functie is er een liefde voor online projecten die komt uit zijn vorige functie als Projectmanager/Consultant. Vooral op gebieden als conceptontwikkeling, verdienmodellen, social media en usabillity adviseert hij nog dagelijks klanten. Tot slot is hij een van de initiatiefnemers van het weblog Publishr.nl. Vragen? Neem gerust contact op via mijn LinkedIn of mijn Google Profiel
Bekijk meer berichten van