InCTformatie 2012: Trends in publishing

Op 25 april a.s. vindt het voorjaarscongres InCTformatie plaats. In het theater Spant! in Bussum zullen meer dan 20 sprekers ingaan op de ontwikkelingen en trends in de uitgeef- en mediabranche. Naast zes sprekers op het hoofdpodium zijn er vijf parallelsessies waaruit bezoekers hun eigen programma kunnen samenstellen.

Hoofdpodium

Op het hoofdpodium kunt u onder meer luisteren naar: Joost Nijsen (Uitgeverij Podium) die zijn visie op het uitgeefvak deelt; Arno Otto (RTL) gaat vertellen wat de uitgeefambities van RTL zijn; Joris van Lierop (FD) geeft een vervolg op zijn lezing de paywall van het FD; dagvoorzitter Ronnie Overgoor gaat een live interview houden met Jildou van der Bijl (LINDA) en de afsluiter is internetondernemer Kees Zegers (Nu.nl), hij zal zijn lessen over ondernemen, innovatie en het internet met het publiek delen.

Sessies

In de parallelsessies is er een ruim keuze uit sprekers en onderwerpen. Om er een paar uit te lichten: René Bego, onlangs verkozen tot uitgever van het jaar, zal laten zien hoe hij inspeelt op de nieuwste ontwikkelingen; Sidney Vollmer, auteur van Alles ruikt naar Chocola, vertelt hoe hij een app bij zijn boek heeft bedacht; Daan van der Valk deelt zijn ervaringen bij de grootste boekhandel in New York; Richard Slakhorst van Tabletpublishing.nl laat zien hoe je creatief kunt uitgeven op de tablet en Hans Offringa, de godfather van POD, zal inzoomen op Amazon als uitgever.

U kunt met korting naar dit congres. U betaalt geen € 395 maar € 245. Als u bij het aanmelden op het formulier, bij het veld ‘code’, wilt vermelden: ‘Publishr’ dan wordt de korting automatisch doorberekend.

Kijk voor informatie en aanmelden: www.inctformatie.nl

 

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *